homeopaat zoeken

Week van de Homeopathie 2012 in teken van kinderwens

Zwangere vrouwHomeopathie en kinderwens. Dat is dit jaar het thema van de Week van de Homeopathie. In heel Nederland worden er van 10 tot en met 16 april lezingen en presentaties gehouden over het onderwerp. Daarnaast openen verschillende homeopaten de deuren van hun praktijken voor bezoekers.

 

Het doel van de Week van de Homeopathie 2012 is om Nederland te informeren over de mogelijkheden die homeopathie biedt bij het behandelen van verminderde vruchtbaarheid. “Als een gewenste zwangerschap uitblijft gaan we ons na een bepaalde periode toch zorgen maken”, meldt de organisatie in een persbericht. “Wat is de reden, waar ligt de oorzaak? Klassieke homeopathie kan in veel gevallen iets voor je betekenen.”


De Week van de Homeopathie wordt jaarlijks gehouden in de eerste week van april. De week is opgericht ter nagedachtenis van Samuel Hahnemann, de grondlegger van de klassieke homeopathie, en krijgt wereldwijd veel aandacht. Op de websites www.weekvandehomeopathie.nl en www.klassiekhomeopathie.nl staat alle informatie over de Week van de Homeopathie 2012.2012-05-27 22:16:49