homeopaat zoeken

Homeopathie tijdens zwangerschap

Een belangrijke voorwaarde voor een goed verlopende zwangerschap is dat moeder en kind lichamelijk en emotioneel in evenwicht zijn. Tijdens de zwangerschap zijn moeder en kind één. Bij behandeling tijdens de zwangerschap moet de homeopaat er rekening mee houden dat ook de baby wordt meebehandeld.

Homeopathie behandeling en zwangerschap

Zwangere vrouwHomeopathische middelen zijn erg geschikt om problemen in de zwangerschap op een milde, snelle manier aan te pakken. Mits de homeopathsiche potentie hoog genoeg is zijn deze middelen onschadelijk en versterken ze op natuurlijke wijze de weerstand van moeder en kind. Bij het bepalen van de juiste behandeling zijn de emotionele veranderingen tijdens de zwangerschap, de voedselvoorkeuren en -afkeren en lichamelijke klachten van de vrouw van belang.

Zwangerschapsklachten en homeopathie

De homeopathie kan zeker wat betekenen voor vrouwen die met zwangerschapsklachten te kampen hebben. Denk hierbij aan klachten als:

  • zwangerschapsmisselijkheid
  • bekkenpijn
  • maagzuur
  • vocht vasthouden
  • emotionele instabiliteit

 

We raden u aan contact op te nemen met een deskundig homeopaat voor het behandelen van zwangerschapsklachten. Direct een homeopaat zoeken.

 

> Homeopathie voor kinderen

> Homeopathie voor ouderen